F PLÁNOVÁNÍ *1: udržet si denní režim + pdf ke stažení - Autentický deník

PLÁNOVÁNÍ *1: udržet si denní režim + pdf ke stažení



Je tady nový rok, ale hlavně nový měsíc, což znaměná, že začínáme s novým tématem, které jste si mohli na instagramu odhlasovat. Bylo na výběr z relaxačních technik nebo plánování. 67% ze sledujících si vybralo plánování, kterému se budeme společně tento měsíc věnovat!


Možná si říkáte, že zrovna teď, když jsme v pátém stupni opatření se nedá nic plánovat a nebo že to dokonce nemá smysl, ale opak je pravdou! Při práci s klienty si často uvědomím, jak je při jejich změně důležité uchovat nějaký režim, chceteli plán dne. Když totiž den nemám nijak strukturovaný vyvolává to ve mně různé psychické potíže. Nejsem produktivní, cítím za to vinu a jsem na sebe naštvaná. Tomu se však dá zabránit právě tím, že si udržíte denní tempo, i když zrovna není moc z čeho vybírat (zrovna teď a tady). 

Jak si vyplňuji den já? 



Nezoufám a raději přemýšlím nad tím, kolik času mi zabere práce, škola a blog. Uvědomím si, že mi zbývá ještě mnoho volného času. S přáteli se už tak často vidět nemůžu, ale jednou za čas ven jít můžeme. Ve dvojici a s respirátorem. Tím si splním svou 30 minutovou výzvu  (každý den jít na procházku alespoň na 30 minut). Pak zbývá další volný čas, který vyplňuji buď seriálem (dokud mi ho z nejmenované stanice nesmazali :D). Zároveň nechci propadnout tomu, že nebudu dělat nic jiného, a tak si sledování seriálů limituji. Jeden za den (později i jeden za dva dny). Pak přemýšlím a zjišťuji, že mě přece bavilo si malovat! Najdu nějaké pastelky, otevřu pinterest a tam si najdu jednoduché předlohy obrázků. Vzpomínám dál a uvědomuji si, že mám ráda navléhání náramků, kouknu do šuplíku s tam je rozdělaný náramek, jdu ho dodělat. Pak už je večer a je jasné, že mám online jogu přes FB, večerní psaní do deníku a příprava na nový den. Den utekl ani nevím jak a já mám pocit, že jsem ho prožila :).

Jenomže v tomhle není žádná struktura, co? Proto jsem si aktivity začala plánovat na hodiny. Většinou to bylo přibližně kolem toho času. Moji denní strukturu Vám sem nasdílím v pdf, abyste mohli dát i svému dnu nějaký řád. 

PDF KE STAŽENÍ

Pro koučink ve vašem dlouhodobém plánování se mi neváhejte ozvat na email: autentickydenikgmail.com. První koučinková hodina zdarma, poté se domluvíme, jestli je potřeba dál (už placené hodiny).

Brzo bude web upraven a i s ceníkem koučinku. Nebojte se, blog s pdf dokumenty budu vytvářet stále pro vás čtenáře. A moc ráda :) Jen je někdy lepší si o tom promluvit a přijít na kloub tomu, proč to třeba Vám samotným nejde. 

Mám zkušenosti v sociálním poradenství s lidmi závislými na alkoholu, kde sa bavíme o jejich změně a cílech. Řešíme jejich posun vpřed a možnosti. Stále zde pracuji. Dále mám dobrovolnické zkušenosti s lidmi s poruchou autistického spektra a seniory. Práce s lidmi je mým životem a koučink se stává jeho součástí. Mám kvafilikaci a zkušenosti, které mohu nabídnout. 

Mám za sebou bakalářské studium Sociální pedagogiky a poradenství a momentálně studuji magisterskou Sociální práci a mikro poradenství. Jsem absolventkou Základů koučování a členkou dlouhodobého kurzu RE Kouč (results and emotions). 

Momentálně koučink online přes odkaz na google meet. 



CONVERSATION

0 comments:

Okomentovat