F Vytvořte si svůj vlastní styl: Jak se osvobodit od módních trendů? - Autentický deník

Vytvořte si svůj vlastní styl: Jak se osvobodit od módních trendů?


Dnes bych Vám ráda nabídla inspiraci z oblasti módy. Osobně se stávám zastáncem jednoduchosti a postupně mi unikají nové trendy, zatímco si raději držím kousky, kterým jsem věrná již několik let. Mezi mé nejoblíbenější kousky patří tzv. mom jeans, které jsou středem pozornosti (spolu s kabátem) dnešního outfitového postu. Kabát, který právě mám na sobě, je modernizovanou verzí kabátu, který jsem nosila již na základní škole. Hledala jsem tento styl velmi dlouho a nakonec jsem ho našla. Jediné, co by mohlo být lepší je, kdyby měl o pár centimetrů víc, aby se dal nosit i s šaty.

Mým cílem je vytvořit si vlastní styl, který není otrokem módních trendů. Ty se totiž mění každý rok, což může být finančně náročné.


A jak si vytvořit vlastní styl?

Můj tip! Koukněte třeba na Pinterest, zadejte si outfity a uložte si outfit, který se Vám líbí. Když se na tento seznam zpětně podíváte, můžete zjistit, co se Vám líbí - barvy, styl, doplňky. Následně tyto kousky postupně zařazujte do šatníku. V obchodě jděte jen po kouskách, které chcete/potřebujete. Snažte se jednoduše vyhnout jednorázovým trendům, místo toho investujte do oblečení, které víte, že budete nosit další roky. A že se dají zkombinovat s čímkoliv.






Jaký máte názor na módní trendy? Následujete je, nebo si raději vytváříte vlastní styl?

Marie


CONVERSATION

2 comments:

  1. Já upřímně ani nevím, jaké módní trendy jsou, vůbec je nesleduju.. Kupuju si to, co se mi líbí, co se ke mně a do mého šatníku hodí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je za mě super, i když něteré trendy jsou taky hezké, ale hlavně ať to sedí k tomu, kdo jsme my :)

      Vymazat